Shipping & Returns

Shippinginfo Politik

Forsendelse

Når vi modtager din betaling, vil vi vedtages i hele verden af ​​DHL inden for 1-2 dage for levering af dine varer, din leveringsadresse fragten forventes i 5-7 arbejdsdage at ankomme til venstre.

Ophæve

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os med det samme. De fleste ordrer sendes inden for 1-3 dage fra ordredato. Forsendelse Ordrer kan ikke annulleres. Annullering anmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Tilbagebetale

Varer vil kun blive accepteret til en refusion, hvis de ikke er blevet slidt, beskadiget eller ændret. Hvis en eller anden grund har brug for at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", levering omkostninger for hele er produktpris vil blive fratrukket.

Return

Hvis der inden 7 dage efter modtagelsen af ​​dine varer, du ønsker at returnere dem til en tilbagebetaling, bedes du kontakte os via live chat eller e-mail. Varer vil kun blive accepteret til en tilbagevenden, hvis de ikke er blevet slidt, beskadiget eller ændret.

Hvis du har spørgsmål om denne shippinginfo politik, så kontakt os.

Back